Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/WWW/gradinitamell.ro/www/lib/db.inc on line 95 Strict Standards: Declaration of CmsImageNoImage::getPath() should be compatible with CmsImage::getPath($width = 0, $height = 0, $options = Array) in /www/WWW/gradinitamell.ro/www/lib/sites/all/Articol.inc on line 0 Despre gradinita Mell

Despre NoiGradinita MELL

Este o alternativa la invatamantul prescolar public aflat intr-o prelungita reforma.

Are o experienta indelungata in pregatirea si formarea prescolarilor, functionand  cu succes din anul 1995. In programul gradinitei sunt cuprinse elemente de pedagogie clasica imbinate cu metode moderne cu singurul scop de a ne atinge misiunea noastra de dezvoltare a fiecarui copil la potentialul sau maxim, punand accent pe dezvoltarea valorilor promovate prin filozofia educationala si a competentelor cheie care ii permit insertia sociala si invatarea pe tot parcursul vietii.

Ca optional de baza gradinita dezvolta un program de invatare a limbii engleze intensiv, aceasta fiind varsta cand capacitatea de asimilare a copiilor si timpul permite, cu efect maxim, capatarea competentelor invatarii unei limbi straine. Rezultatele obtinute, urmarind copii in evolutia lor, ( unii pana la finalizarea studiilor facute chiar si in strainatate la scoli de prestigiu), ne da siguranta ca metoda este verificata si competentele obtinute de copii care au urmat GRADINITA MELL aduc satisfactie atat noua cat si beneficiarilor nostri. Programul de educatie este imbinat armonios cu jocuri, excursii, cursuri sportive si de arte (detalii in oferta educationala).